Diesel

De Stoere lampen van Diesel in samenwerking met Foscarini

De lampen van het modemerk Diesel zijn het stoere design verlichting in jouw huiskamer. Ze zijn 10 jaar geleden samen gaan werken met lampen merk Foscarini, die bekend staat om hun goeie lampenreputatie. Van toen af brengen zij samen een unieke collectie op de markt met waar Diesel bekend omstaat het ‘’stoere’’ design.

Ontstaan

Diesel with Foscarini is begonnen in 2009 toen ze de handen in één sloegen. Diesel werd in deze collectie onderdeel van de ‘’Home Collection.’’ Dit gaf Foscarini de kans om zich te verbinden met nieuwe doelgroepen en om een nieuwe weg naar spannende trends in levensstijl en interieur te ontdekken.

Stijl

De stijlen van Diesel en Foscarini komen samen in één van rock tot pop, industrieel, en vintage, van grafisch tot kunst om de onmisbare Diesel lifestyle te verduidelijken. De Diesel lampen worden geproduceerd van natuurlijke materialen waaronder stof, metaal en glas.

Uniek in verschillende ruimtes

Deze lampen laten zich zien in hippe plekken, maar ook in ruimtes waar je ze wellicht niet zo snel verwacht. Deze lampen kun je thuis plaatsen, maar ook in publieke ruimtes. Deze lampen zijn sfeerbepalend door hun opvallende stoere design.

diesel-fork-zwart.jpg (169 KB)
diesel-rock-wit.jpg (47 KB)

diesel-rock-zwart.jpg (150 KB)

Verlichting is sfeerbepalen

  • Voor daglicht in de woning
  • Balans tussen donker en licht
  • Ritme van dag en nacht
  • Beperk stroomgebruik met LED-lampen
  • Invloed op de juiste felheid en lichtkleur
  • Duurzaam