Occhio

Occhio is van oorsprong een Duits verlichtingsmerk opgericht door Axel Meise. Axel Meise is een autodidact op het gebied van licht en design. Hij begon als student al met het ontwerpen van lampen, en bracht in de jaren ’80 zijn eerste tafellamp op de markt en legde hij de eerste steen voor het bedrijf Axelmeiselicht. In zijn werk wil hij als lichtontwerper een zo uitgebreid verlichting tool uitbrengen. De eerste schetsen van dit verlichtingssysteem, en het eerste idee van Occhio lanceerde Meise midden jaren ’90. Occhio is hiermee een resultaat van 25 jaar baanbrekend bezig zijn met licht.

Verlichting van Occhio

De Occhio collectie bij Tabbers bestaat uit een buitengewoon designer lampen met een elegant en stijlvol design. Voor als je net wat meer zoekt dan alleen verlichting.
 
De opzienbarend verlichting van Occhio bestaat uit een bouwkundig collectie met buitengewone lampen. De vernieuwede lampen zijn door middel van verschillende lichteffecten geheel aan te passen aan jouw gemoedstoestand. Met behulp van het multifunctionele systeem van Occhi is de Sento in een diversiteit aan mogelijkheden samen te stellen.
 
Er is veel keuze wat betreft design. Door de keuze uit onder andere verschillende lichtbuizen, creëer je een opvallend lichteffect, bijzonder in ieder interieur. Zo is ook de Occhio Puro in kwaliteit van hoog niveau, afgemaakt met de geometrische vormen. Dit maakt deze design lamp een speciaal object in jouw woning.
 
Innovatieve technologie maakt Occhio zo uniek. Licht is meer dan alleen armaturen, het creëert leefruimtes, stemmingen en sfeer. Door de keuze uit onder andere verschillende lichtbuizen, creëer je bijzondere lichteffecten, uniek voor ieder interieur. De collectie van Occhio bestaat uit vloerlampen, hanglampen, wandlampen, tafellampen en plafondlampen. 

occhio-wandlamp-stalamp.jpg (21 KB)

occhio-mito-sospeso-onderaanzicht.jpg (57 KB)

occhio-bureaulamp.jpg (36 KB)

Verlichting is sfeerbepalen

  • Voor daglicht in de woning
  • Balans tussen donker en licht
  • Ritme van dag en nacht
  • Beperk stroomgebruik met LED-lampen
  • Invloed op de juiste felheid en lichtkleur
  • Duurzaam