Verlichting Leeuwarden Friesland

Bent u op zoek naar verlichting in Leeuwarden Friesland? Dan bent u bij Tabbers aan het juiste adres. Bij ons speelt verlichting de hoofdrol. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in lichtplannen op maat en kunnen wij u voor iedere situatie goed adviseren. Door onze jarenlange ervaring met verlichting, weten wij waar we op moeten letten. Zo vinden wij dat goede verlichting weerkaatst.

baltensweiler-fez.jpg (132 KB)

Functie verlichting

Elke lamp in uw woning heeft zijn eigen functie. De één zorgt ervoor dat u bij voldoende licht uw boek kunt lezen, de ander zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Elke lamp heeft zo zijn eigen functie. Zo is er basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, accentverlichting en decoratieve verlichting. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om verlichting.

nemo-crown-plana-linea.jpg (88 KB)

Lichtplan

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste lampen gebruikt in uw huis? Dan is het handig om vooraf een lichtplan te maken. Zo heeft u vooraf goed voor ogen welke verlichting u waar in uw woning wilt plaatsen. Wij kunnen u daarbij helpen. Het kiezen van je verlichting wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Verschillende stijlen in verlichting

Wij bieden u een ruime keuze aan verlichting in elke stijl. Met een mooie plafondlamp of een grote vloerlamp heeft u uw basisverlichting zo op orde. Voeg nog een tafellamp toe voor de sfeer en je woonkamer is perfect verlicht. We bieden lampen aan van verschillende topmerken zo is er voor ieder wat wils.

nimbus-roxxane-leggera-grijs.jpg (91 KB)

Kom eens bij ons langs

U wilt u fijn voelen in ieder vertrek van uw huis. Licht is hierin zeer sfeerbepalend. Met de juiste verlichting zorgt u voor de juiste sfeer in ieder vertrek in de stemming waarin u zich op dat moment bevindt. Kom eens bij ons langs en neem een kijkje in onze collectie. 

Verlichting is sfeerbepalen

  • Voor daglicht in de woning
  • Balans tussen donker en licht
  • Ritme van dag en nacht
  • Beperk stroomgebruik met LED-lampen
  • Invloed op de juiste felheid en lichtkleur
  • Duurzaam